15.
maalis
2019

Yhdestoista hetki – teatteri-ilta Kansallisessa 15.3.

Esa Leskisen ja Sami Keski-Vähälän Yhdestoista hetki on tarina demokratiasta, yhdessä elämisen tavasta, joka on katoamassa ulottuviltamme juuri, kun olimme alkaneet pitää sitä itsestään selvänä. Se on esitys tästä ajasta, mutta myös tulevaisuudesta – kertomus meistä, ja siitä, kuinka meille käy.
Ohjaus Esa Leskinen, näyttelijät Katariina Kaitue, Jani Karvinen, Markku Maalismaa, Sari Mällinen, Cécile Orblin, Jukka-Pekka Palo, Annika Poijärvi, Antti Pääkkönen, Anna-Riikka Rajanen, Timo Tuominen, Juha Varis ja Vesa Vierikko.  Lue lisää näytelmästä:   https://kansallisteatteri.fi/esitys/yhdestoista-hetki/

Naistoimittajien teatteri-illan lipun hinta on jäsenille 38€, aveceille 43€ (lipun listahinta on 47 €). Paikat ovat permannolla riveiltä 10-12 ja muutama paikka permannon aitioissa. Jäsen voi ottaa mukaan useampiakin aveceja.
Varaukset 13.2. mennessä järjestösihteerille:     Kannattaa toimia ripeästi, syksyn syksyn teatteri-illan Musta Saara -näytelmään liput myytiin nopeasti.
Sähköpostiin jäsenen nimi, puh.nro, sähköpostiosoite sekä postiosoite lippujen toimittamista varten. Lippujen maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille heti varauksen saavuttua.