Vuoden Kellokas-tilaisuus Lyceum- klubilla torstaina 27.4. alkaen kello 16.30

VUODEN KELLOKAS -tilaisuus Miten journalismi säilyttää riippumattomuutensa vallanpitäjien paineessa? pidetään Lyceum- klubilla, Rauhankatu 7 E 5.krs, torstaina 27.4. alkaen kello 16.30. Tilaisuudessa puhuu Vuoden Kellokkaaksi 2016 valittu toimittaja Salla Vuorikoski.

Ilmoittaudu sihteerille, , viimeistään tiistaina 25.4.

”Salla Vuorikoski on peloton tutkiva journalisti. Hän ei toimi ego edellä vaan tähtäimessään totuus yhteiskunnasta. Vuorikosken pelottomuus tuli esille hiljattain, kun hän avoimesti kertoi pääministeri Juha Sipilän lähettämistä viesteistä ja avasi taustoja toimittajan työssään kohtaamista vaientamisyrityksistä. Vuorikoski piti kiinni toimittajan eettisistä säännöistä, vaikka painetta tuli valtiojohdon taholta, ja hän toimi asiallisesti ja sinnikkäästi. Vuorikoski on asiantunteva ja verkostoitunut kansainvälisiin tutkivien toimittajien yhteisöihin.”

Vuoden kellokas on Naistoimittajat ry:n vuodesta 1973 jakama palkinto henkilölle, työryhmälle tai organisaatiolle, joka on merkittävällä tavalla kiinnittänyt huomiota ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen kysymykseen.

Tervetuloa – ota mukaan kollegasikin tutustumaan Naistoimittajien toimintaan! Tarjolla on pientä purtavaa.