05.
loka
2017

Talous & Rahat -klubi Hypo Pankissa torstaina 5.10.2017 klo 16.30-

Naistoimittajien Talous&Rahat-klubi vierailee Hypo Pankissa (Hypoteekkiyhdistys) torstaina 5.10. alkaen klo 16.30, osoite Hypo Talo, Yrjönkatu 9 A, 00100 Helsinki. Illan teemoina muun muassa asuntomarkkinoiden alueellinen kahtiajakautuminen, ylivelkaantuminen ja matalan korkotason tuomat ongelmat.
Hypo on Suomen ainoa asumiseen ja asuntolainaamiseen keskittynyt valtakunnallinen luottolaitos. Etukäteen ja keskustelun pohjaksi voi tutustua Hypo-pankin Asuntomarkkina- ja Talouskatsausta sekä Asuntoneuvola blogia osoitteessa www.hypo.fi. Meidät ottavat vastaan pääekonomisti Juhana Brotherus, pankinjohtaja Sami Vallinkoski ja viestintäasiantuntija Juha Lappalainen. He kertovat tiiviisti ajankohtaisista näkymistä asuntomarkkinoilla, mutta haluavat pitää tilaisuuden muuten hyvin vapaamuotoisena ja keskustelevana. Teemoina muun muassa asuntomarkkinoiden alueellinen kahtiajakautuminen, ylivelkaantuminen ja matalan korkotason tuomat ongelmat.

Kaikki jäsenemme tervetulleita! Ota mukaan ystäväsi tai kollegasikin.Tarjoilujen vuoksi ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 2.10. kello 12.00 Juha Lappalaiselle,, p. 0400 961 087 tai viimeistään sunnuntaina 1.10. sihteerille,.