16.
elo
2016

Suomalaisnaisten perustama Naisten Pankki kutsuu Naistoimittajat

Naisten Pankki kutsuu Naistoimittajat kuulemaan mahdollisuuksien tarinoita tuloksellisesta varainhankinnasta, maankattavasta vapaaehtoisverkostosta, tapahtumista ja toiminnasta Suomessa ja koko Euroopassa.

 

Kerromme Naisten Pankin tarinan

Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa

tiistaina 16.8.

klo 14.30 – 16.00.

(Arkadiankatu 3, käynti Mannerheimintien puolelta)

Tervetuloa!

Tarinoita kasvaa eri puolilla maailmaa. Suomalaisnaisten perustamalla Naisten Pankilla on kehitysyhteistyötä 7 eri maassa. Työn tuloksena yhteensä 30 000 naista kehitysmaissa on saanut mahdollisuuden toimeentuloon. Epäsuorasti toiminnasta on hyötynyt 140 000 ihmistä.

Vapaaehtoisuus, innostuneisuus ja halu auttaa maailman naisia on käyttövoima, jolla Naisten Pankki saavutti kymmenen miljoonan keräyseuron rajan elokuun alussa. Ja tämä tie on tarinoita täynnä.

Ohjausryhmän puheenjohtaja Reetta Meriläinen avaa ja juontaa tilaisuuden.

 

OHJELMA:

Naisten Pankin tarina

  • Kansanedustaja Saara-Sofia Siren, joka on mm. eduskunnan feministiryhmän perustaja ja puheenjohtaja, kertoo miksi Naisten Pankki on tärkeä ja toimiva.

 

Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma

  • Kansainvälisen tapahtuman suunnittelu ja toteutus vapaaehtoisen verkoston voimin
  • Muurari, ompelija, yrittäjä – tarinoita Liberiasta ja Guatemalasta naistenpankkilaisten silmin

 

Työn tuloksia

  • Tarinoita Liberiasta, Guatemalasta ja muualta naistenpankkilaisten silmin

 

 

Keskustelua, kysymyksiä, kommentteja

Paikalla on eri tehtävissä toimivia Naisten Pankin vapaaehtoisia. He kertovat, mikä heitä vapaaehtoistoiminnassa innostaa, motivoi ja palkitsee.

Tilaisuudessa kahvitarjoilu, jonka leivokset kehitti ja tarjoaa MBakery.

Ilmoittautumiset 12.8. mennessä:

Lämpimästi tervetuloa!

Reetta Meriläinen, Naisten Pankki & Saara-Sofia Siren, kansanedustaja

Naisten Pankki on vapaaehtoisverkosto, joka haluaa kohentaa kehitysmaiden naisten asemaa keräämällä lahjoituksia naisten toimeentulon ja yrittäjyyden kehittämiseen kestävän kehityksen periaattein. Kirkon Ulkomaanapu hallinnoi Naisten Pankin varoja ja toteuttaa hankkeet kehitysmaissa.

Järjestämme tapahtumia, tempauksia ja keräyksiä. Osakkeenomistajia on yli 1400, kuukausilahjoittajia eli bisnesenkeleitä yli 3200. Voimavaranamme on 3000 aktiivista vapaaehtoista yli 30 paikkakunnalla.

Katso lisää.