28.
helmi
2019

Naistoimittajat ry:n vuosikokous 28.2.2019 klo 17

Naistoimittajien vuosikokous on torstaina 28.2.2019 kello 17.00 Päivälehden Museossa, Ludviginkatu 2-4, 00130 Helsinki

Tilaisuuden aluksi digitaalisen median, MustReadin, päätoimittaja Anne Moilanen kertoo uudesta tavasta tehdä yhteiskunnallista journalismia.

Vuosikokouksessa esitellään viime vuoden vuosikertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus sekä päätetään vuoden 2019 toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Valitsemme myös yhdistyksen puheenjohtajan, hallituksen jäsenet ja varajäsenet.

Kokouksessa päätetään lisäksi yhdistyksen sääntöjen muuttamisesta. Muutokset liittyvät jäseneksi ottamisen kriteereihin.

Ilmoittautumiset vuosikokoukseen viimeistään maanantaina 25.2. klo 12 sähköpostitse:
Voidakseen osallistua kokoukseen henkilön jäsenmaksu on oltava maksettu (ei koske vuoden 2019 alussa jäseniksi hyväksyttyjä).

Kokousosanottajille tarjotaan pikkupurtavaa ja kahvi/tee. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiasi.

Kaipaamme hallitukseen mukaan aktiivisia ihmisiä, jotka ovat valmiita ideoimaan sekä järjestämään koulutuksia ja muita tilaisuuksia jäsenille. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan hallitustyöskentelyyn tai kaipaat vuosikokouksesta lisätietoa, ota yhteyttä puheenjohtaja Eeva Puhakaiseen,  tai puh. 040 530 6677.

Vuosikokouksen esityslista julkaistaan erikseen, ja se on liitteenä tässä samassa postituksessa.

Tervetuloa!

NAISTOIMITTAJAT RY
Hallitus