10.
marras
2021

Naistoimittajat ry:n 75-vuotisjuhla 10.11.2021

Vielä mahtuu mukaan Naistoimittajat ry:n 75-vuotisjuhlaan, joka pidetään Original Sokos Hotel Vaakunan ravintola 10.kerroksen juhlaravintolassa Helsingissä keskiviikkona 10.11.2021.
Illallisen kolmen ruokalajin menun saa eri pääruokavaihtoehdoilla: kasvispääruoalla menun hinta on 45€, kala- ja lihapääruoalla 55€.
Iltajuhlan aikana juhlistamme myös merkittävän hankkeemme, Naisjournalistien työelämäkerrat, valmistumista: näemme aiheesta valmistuvan videon, jonka käsikirjoituksen ovat laatineet Maija Töyry ja Jenna Parmala sekä ohjannut Minna Kurjenluoma.
Maittavan aterian ja tervehdysten lisäksi kuullaan myös musiikkia, jota esittää Dallapé-hengessä orkesterin johtaja, oopperalaulaja Juha Hostikka ja harmonikkataiteilija Niko Kumpuvaara.
Yhdistyksen pitkää taivalta vietämme ystävien ja kollegoiden kanssa rennon juhlavasti; toivomme, että teistä mahdollisimman moni voisi osallistua.

Ilmoittaudu 1.11. mennessä sähköpostitse   Sähköpostiin nimi, pääruokavaihto (kala, kasvis tai liha) sekä mahdolliset ruoka-allergiat.