@ragnarthsigurðsson

Ilmoittaudu opintomatkalle Islantiin 2.-6.4.2019

Naistoimittajat ry:n opintomatka Islantiin järjestetään 2.-6.4.2019. Matkan tarkoitus on tutustua Islannissa naisten yhteiskunnalliseen tilanteeseen: tasa-arvokysymyksiin, asemaan työmarkkinoilla ja erityisesti maan uuteen palkkatasa-arvolakiin.

Lähtö ti 2.4.  Helsinki – Reykjavik klo 16.10.-17.00  AY993
Paluu la 6.4. Reykjavik – Helsinki klo 17.50-00.15 (su 7.4.)  AY994

Hotelli Hotel Klettur***    Mjoelnisholti 12-14, Reykjavikin keskustassa  www.hotelklettur.is

Matkan hinta (kun matkalla on väh. 20 henkilöä)
795€/hlö/2hh
1095€/hlö/1hh
Ennakkomaksu 250€/hlö  15.1 mennessä.  Ei palauteta, jos matka peruuntuu.  Loppumaksu 14.2. mennessä.
Hintaan sisältyy
*Suorat Finnairin lennot Helsinki – Reykjavik – Helsinki
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksut
*Ruumaan menevä matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8-10 kg*
*Lentokenttäkuljetukset omalla bussilla ilman opasta
*Majoitus 4 yötä
*Hotelliaamiainen

Matkalle lähtijää kehotetaan huolehtimaan, että hänellä on kattava, myös peruutusturvan sisältävä matkavakuutus. Vakuutusturvan voit tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstä.

Järjestävä matkatoimisto  OK-matkat

Matka on tarkoitettu JOKESin (Journalistisen kulttuurin edistämissäätiö) yhdistykselle myöntämän stipendin vuoksi erityisesti niille, jotka kirjoittavat naisten asemasta ja erityisesti palkkatasa-arvosta.  Yhdistys tekee opintomatkan jälkeen raportin JOKESille.

Matkan lopullisesta hinnasta yhdistys sponsoroi JOKESin stipendin avulla 200-400 euroa/hlö riippuen matkan muista kuluista (esim. jos käytämme tilausbussia ja tarvitsemme opasta). Matkaan sisältyy bussikuljetuksia ja perjantai-iltana läksiäisillallinen, muutoin kukin maksaa itse ruokailunsa.

Matkan sisältö: Tapaamisia viranomaisten, tutkijoiden ja naisaktiivien sekä naistoimittajien kanssa. Vierailuja työpaikoilla.  Lauantai on vapaa omalle ohjelmalle.
Ilmoittautumiseen nimen ja yhteystietojen lisäksi pyydämme kertomaan, haluaako yhden vai kahden hengen huoneen. Jos haluaa jakaa huoneen jonkun matkalle lähtevän kollegan kanssa, on hyvä ilmoittaa hänen nimensä tässä. Pyydämme myös yksilöimään, mihin mediaan aikoo kirjoittaa aiheesta.

Ilmoittautuminen 13.12. mennessä järjestösihteeri Riitta Närhille: