06.
loka
2021

KOM-teatterin Lou Salomé 6.10.2021 klo 19

Naistoimittajat ry on varannut lippuja KOM-teatterin Lou Salomé -näytelmään keskiviikkona 6.10.2021 klo 19.
Näytelmän on kirjoittanut Aina Bergroth ja ohjannut Riikka Oksanen. Näyttelijät ovat Vilma Melasniemi, Ella Mettänen, Juho Milonoff, Niko Saarela, Miiko Toiviainen sekä muusikko Eva Louhivuori.
Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Kom-teatteri kirjoittaa verkkosivuillaan näytelmästä, että se on riemukkaan karnevalistinen esitys oman identiteetin haltuunotosta, tilan raivaamisesta ja läpi elämän kulkevasta intohimoisesta suhtautumisesta työhön ja elämään.

Näytelmä ammentaa vapaasti kaikki aikansa tabut rikkoneen Lou Andreas-Salomén (1861-1937) uskomattomasta elämästä. Omana aikanaan laajalti tunnettu runoilija, filosofi ja uraa uurtava psykoanalyytikko toimi koko elämänsä piittaamatta naiselle varatusta kulttuurisesta roolista. Hän oli Friedrich Nietzschen ja runoilija Rainer Maria Rilken rakastettu, sekä Sigmund Freudin häikäissyt kollega.

Lipun hinta Naistoimittajien jäsenille on 32€, normaalisti 34€.  Varauksen voi tehdä heti, mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen
Nimen lisäksi yhteistiedot (sähköposti ja puh.nro)
Lipunmaksuun annetaan ohjeet tilaajille.